Kristillinen Terapiapalvelu ry

Kristilliseltä pohjalta toimiva yhdistys on keskittynyt sielunhoidolliseen ja terapeuttiseen palvelutoimintaan, sielunhoidolliseen koulutukseen, sekä lähimmäisen auttamiseen. Tarjoamme ratkaisukeskeistä kristillistä terapiaa, sielunhoitoterapiaa ja sielunhoitoa, sekä sielunhoidollista koulutusta, sielunhoidollisia pienryhmiä, seminaareja ja tapahtumia.

Nykytekniikka mahdollistaa myös Netti koulutuksen, netti terapian ja puhelinterapian, josta meillä on pitkäaikainen ja hyvä kokemus koko Suomesta.

Sielunhoidollisen toiminnan tavoitteet

  • Kohdata ja tukea vaikeassa tilanteessa olevia kristittyjä.
  • Tarjota koulutusta ja käytännön työvälineitä tunne-elämän kipukohtien käsittelyyn.
  • Välittää Jumalan armoa ja rakkautta nykyihmiselle luontevalla tavalla.
  • Linkittää seurakuntalaiset ja seurakunnan sekä koulutustoiminnan luontevalla tavalla toisiinsa.
  • Auttaa varustamaan ja kouluttaa kristittyjä seurakunnan työntekijöitä sekä avustajia tarjoamaan apuaan kaikille tarvitseville.
  • Edistää kristittyjen keskinäistä yhteyttä ja yhteistyötä yli kirkkorajojen.
  • Tukea ja vahvistaa kristillisiä arvoja suomalaisessa yhteiskunnassa.

Terapia ja sielunhoito

Lähtökohtana on sisäinen eheytyminen, vapautuminen ja parantuminen, sekä tietoisuus omasta elämän tilanteesta realistisesti ja kokonaisvaltaisesti. Terapeuttista ja sielunhoidollista palvelua tarjoavat koulutetut ja kokeneet henkilöt.

Terapian ja sielunhoidon alkaessa kartoitamme henkilön kokonaisvaltaisen elämäntilanteen, jonka jälkeen aloitamme henkilökohtaisen ratkaisukeskeisen terapian tai sielunhoitoterapian. Tilanteen niin vaatiessa, aloitamme kriisiterapian. Kauempana asuville tarjoamme terapiaa tai sielunhoitoa myös puhelimitse tai skypen välityksellä.

Koulutusta, seminaareja ja pienryhmiä

Tarjoamme sielunhoidollisia koulutuksia, seminaareja ja pienryhmiä Helsingissä, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Koulutukset on tarkoitettu aikuisille kristityille, aviopareille sekä perheille tukemaan heidän hyvinvointiaan, eheytymistään ja kokonaisvaltaista kasvuaan.

Lisätietoja tapahtumista ja toiminnastamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@kristillinenterapiapalvelu.fi

Toimisto

Koordinaattori Seija Lehtimäki on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 0400 552 621. Jätäthän mielummin soittopyynnön tekstiviestillä, kiitos.

Etusivulle