Uutta sisältöä

Toivotan tervetulleeksi kaikki uudet oppilaat ja jo kanssamme pidempään viihtyneet Teoriasta käytäntöön -sielunhoitokulun lukuvuodelle 2019-2020. Tällä toteutuskerralla panostamme uusiin aiheisiin, perusteita unohtamatta. Nyt tarjolla on mielekästä sisältöä nimen omaan sielunhoitajaksi tähtääville.

Kuten aiempinakin vuosina, ensimmäistä kertaa mukaan tulevana keskityt omaan sielunhoitoosi. Nautit luennoista ja saat sielunhoitoa toisen vuoden opiskelijoilta – ohjatusti ja turvallisessa ympäristössä.

Lähiopetusta on edelleen noin joka toinen tiistai Patmos Lähetyssäätiön toimipisteellä Helsingin Etelä-Haagassa. Ensimmäinen tapaamiskerta on tiistaina 27.8. klo 18. Tarkemmat tiedot ja kattavan listan sielunhoitokoulun aiheista saat tästä esitteestä.

Sielunhoidolliset seminaarit

Järjestämme tälläkin kaudella avoimia seminaareja mielenkiintoisista aiheista. Opettajina tuttuun tapaan mm. Salme Blomster, Petri Välimäki ja Pirjo Anttila. Seminaarit ovat avoimia kaikille. Keräämme pienen pääsymaksun kulujen kattamiseksi. Aiheita mm:

  • Sisäisen lapsen eheytyminen
  • Erityisherkkä persoonallisuus
  • Dissosiaatiohäiriö ja sen hoito

Seminaarien aikataulu tarkentuu myöhemmin

Ilmoittautuminen

toimisto@kristillinenterapiapalvelu.fi tai jouni.anttila@kristillinenterapiapalvelu.fi
Puhelimitse jättämällä viesti ”Ilmoittaudun sielunhoitokouluun. T:oma nimesi” numeroon
050 585 3512, ja Sinuun otetaan yhteyttä

Sydämellisesti tervetuloa!
Jouni Anttila