miesten ryhmät

Avoin Törni -ryhmä

Olen Kaitsu, avoimen Törniryhmän koollekutsuja ja vetäjä / ryhmän jäsen. Olen 55 vuotias Isän pikkupoika, jonka kasvuprosessi on kovasti kesken. Harrastan liikuntaa ja kesäisin ajelen kohta 50 vuotiaalla autovanhuksella pitkin Suomen niemeä. Kotona minulla on vaimo, Siiri-kissa, 13 kanaa ja pari kukkoa. Asumme vanhassa maalaistalossa ja talvella harrastuksiin kuuluu myös tulisijojen lämmittäminen ja talon korjaaminen. Olen aiemmin tehnyt vapaaehtoistyötä lähinnä vanhusten ja vammaisten parissa.

Olen sitoutunut kristillisellä pohjalla toimivan ja luottamukseen perustuvan Törniryhmän toimintaan. Tervetuloa kaikki miehet, jotka haluavat ryhmässä käydä läpi elämänsä kipukohtia. Ryhmään osallistuminen ei vaadi mitään valmistelua eikä läksyjä anneta, vaan jokainen saa vapaasti kertoa omaa tarinaansa mistä kohdasta tahansa. Tämän vuoksi Törni ryhmässä on ehdoton vaitiolovelvollisuus eikä siellä kuultuja asioita saa käsitellä ryhmän ulkopuolella.

Ryhmä kokoontuuu parillisina viikkoina klo 18:00
Paikka: Järvenpään kristillinen koulu, Yliopettajankatu 6, Järvenpää.
Puhelin: 0500 445 435/ Kai Mäkelä

Olet sydämellisesti tervetullut Törni ryhmän eheyttävään toimintaan !

Suljettu Törni -ryhmä

Olen Tuomas Palola. Ensimmäinen Törni-ryhmä perustettiin yhdessä Jouni Anttilan kanssa jo jokunen vuosi sitten. On ollut mahtavaa huomata kuinka suomalainen mies, joka ei puhu eikä pussaa, pikku hiljaa avautuu ja sulaa Jumalan rakkaudessa jakamaan elämänsä vaikeitakin asioita. Luottamus ei synny hetkessä, mutta päämäärätietoisen työskentelyn jälkeen voin sanoa, että olemme ryhmän miesten kesken hyviä ystäviä. Itselleni Törni -ryhmässä oleminen on ollut henkireikä lapsiperheen arkeen.

Oma ryhmäni on tällä hetkellä suljettu uusilta osallistujilta. Rohkaisenkin sinua tutustumaan Kaitsun vetämään ryhmään, joka on vielä hakee muotoansa.